Onze Commissies


Bestuurscommissie

Het bestuur van Blaaskapel de Peelknijnen wordt gevormd door Voorzitter: Herman, Secretaris / Penningmeester: Gijs en Bestuurslid: Rob en regelt alle zaken die niet door een van de andere commissies, zoals hieronder vermeld, worden afgehandeld.

Het bestuur is voor de buitenwacht het eerste aanspreekpunt.Kledingcommissie

De Kledingcommissie, die bestaat uit Elske en Kim, bepaalt wat we zullen aantrekken tijdens onze optredens. Ook als er nieuwe kleding nodig is, bijvoorbeeld Carnavalskleding, dan is daar de kledingcommissie voor. Nieuwe muzikanten worden door de kledingcommissie aangekleed. Daarvoor heeft de kledingcommissie lijsten in haar bezit, waarop wordt bijgehouden wat iedere muzikant aan kleding heeft en of het instrument/kleding al of niet persoonlijk eigendom is.
Muziekcommissie

Wilfried en Cor vormen samen de Muziekcommissie. Het is de taak van de muziekcommissie om in samenspraak met de kapelmeester ons muziekarchief te beheren. De muziek

commissie zorgt met enige regelmaat voor nieuwe partituren en bepaalt samen met de kapelmeester welke muziekstukken er in ons repertoire worden opgenomen.Cateringcommissie

Humphrey en Fred zijn het aanspreekpunt voor de Cateringcommissie en dragen er, al dan niet met hulp van andere muzikanten, zorg voor dat de leden van BK de Peelknijnen geen last krijgen van uitdrogingsverschijnselen. Helaas hebben wij van beiden nog geen foto beschikbaar.
Communicatiecommissie

Kim en Rob vormen samen de communicatiecommissie die zich tot doel heeft gesteld om met behulp van moderne media (Website, Facebook, Gmail, WhatsApp en Pinterest) de wereld op de hoogte te houden over het reilen en zeilen van BK de Peelknijnen. 

Rob als Website/Facebookbeheerder en Kim Gmail/WhatsApp en Pinterest beheerder.Carnavalscommissie

De Carnavalscommissie, bestaande uit Herman, Kim en Gijs, stelt het programma samen zoals dat door Blaaskapel de Peelknijnen tijdens de Carnavalsperiode zal worden ingevuld.Lief- en leedcommissie

Elske is het aanspreekpunt voor de Lief en Leedcommissie en neemt de kleine attenties voor haar rekening bij speciale gebeurtenissen van leden van de Blaaskapel.